<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!--  (c) 2006 Microsoft Corporation  -->
<policyDefinitionResources xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" revision="1.0" schemaVersion="1.0" xmlns="http://schemas.microsoft.com/GroupPolicy/2006/07/PolicyDefinitions">
  <displayName>Kurtarma</displayName>
  <description>Kurtarma</description>
  <resources>
    <stringTable>
      <string id="WinRE">Kurtarma</string>
      <string id="ConfigureWinRESetup">Sistemin varsayılan duruma geri yüklenmesine izin ver</string>
      <string id="ConfigureWinRESetup_help">        Gereksinimler: Windows 7
    Açıklama: Bu ilke ayarı, kullanıcıların bilgisayarı özgün durumuna veya kullanıcı tarafından oluşturulmuş bir sistem görüntüsüne geri yüklemek için Kurtarma özelliğindeki (Denetim Masası'nda) seçeneklere erişip erişemeyeceğini denetler.

    Bu ilke ayarını etkinleştirirseniz veya yapılandırmazsanız Kurtarma özelliğinin (Denetim Masası'nda) "Gelişmiş kurtarma yöntemleri" sayfasında "Bilgisayarınızı kurtarmak için daha önce oluşturduğunuz bir görüntüyü kullanın" ve "Windows'u yeniden yükle" (veya "Bilgisayarınızı fabrika ayarlarına döndürün") öğeleri görünür ve kullanıcının bilgisayarı özgün durumuna veya kullanıcı tarafından oluşturulmuş bir sistem görüntüsüne geri yüklemesini sağlar. Varsayılan ayar budur.

    Bu ilke ayarını devre dışı bırakırsanız, Kurtarma özelliğinde (Denetim Masası'nda) "Bilgisayarınızı kurtarmak için daha önce oluşturduğunuz bir görüntüyü kullanın" ve "Windows'u yeniden yükle" (veya "Bilgisayarınızı fabrika ayarlarına döndürün") öğeleri kullanılamaz. Ancak, bu ilke ayarı devre dışıyken de, kullanıcılar bilgisayarı yeniden başlatıp kullanılabiliyorsa Sistem Kurtarma Seçenekleri menüsüne erişerek bilgisayarı özgün durumuna veya kullanıcı tarafından oluşturulmuş bir sistem görüntüsüne geri yükleyebilir.</string>
    </stringTable>
  </resources>
</policyDefinitionResources>
